{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Viralna fotografija mame s plaže: Da, ovo je moje tijelo i pokazujem ga s ponosom!

26.3.2015. u 09:13
387
138
Viralna fotografija mame s plaže: Da, ovo je moje tijelo i pokazujem ga s ponosom!
387
Facebook posebno voli fotografiju jedne mame s plaže koja za cilj ima da inspiriše i druge žene da budu ponosne na svoje tijelo i pokazuju ga bez stida.
Foto: The Chic Site
Foto: The Chic Site


Rachel Hollis, majka troje djece, odlučila je na svom Facebooku i lifestyle blogu The Chic Site objaviti svoju fotografiju s plaže na kojoj se vide strije i obješena koža, zajedno sa snažnom porukom.

"Imam strije i nosim kupaći kostim. Imam stomak sa viškom kože jer sam rodila troje djece. I nosim kupaći kostim. Moj pupak visi (što je nešto za šta ranije uopšte nisam mislila da je moguće!). Nosim kupaći jer sam ponosna na ovo tijelo i svaki trag na njemu. Ove strije dokazuju da sam blagoslovljena time da na svijet donesem svoju djecu, a moj opušteni stomak znači da sam se trudila koliko god sam mogla da izgubim višak tih kilograma koje sam dobila u trudnoći. Nosim kupaći jer jedini muškarac do čijeg mišljenja mi je stalo zna šta sam prošla da bih izgledala ovako. Isti taj muškarac nikad nije vidio ništa što je više seksi od mog tijela, strija i svega. Ovo nisu ožiljci, moje dame, ovo su znaci ratnika i ja sam ih zaradila. Pokazujte to tijelo s ponosom", napisala je Hollis.

Njena fotografija, koja je na Facebooku objavljena prije nekoliko dana, već ima više od 37.000 lajkova.

Hollis je majka troje djece od 8, 6 i dvije godine i nada se da će njena fotografija inspirisati druge žene da budu ponosne na svoje tijelo, bez obzira na to kako izgledaju.

Također, razlog zašto je njena fotografija postala viralna je taj što se ženama dopada njena iskrenost.

"Žene žele stvarnost i iskrenost. Lijepo je na društvenim mrežama pokazati uređenu frizuru i lijepu odjeću, ali trebamo biti iskrene o nekim stvarima. Istina čini da svi osjećamo kako nismo sami. Zbog nje možemo reći - 'Da, znam o čemu govoriš, i ja se osjećam tako!", kazala je Hollis za Huffington Post.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: