Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bože dragi, :))))). Svaki dan neka nova budalaština. Ona otkrila nešto novo? Pa plaže su prepune žena koje se ne stide svoga tjela, pokazuju ga, iako nije savršeno. Koga je to briga? I sad se ona našla da daje potporu ženama, majkama, čija su se tijela promijenila trudnoćom? :)))))
@lijepi huso !, treba se skockati u glavi i nepatiti od kojekakvih kompleksa radi toga što je neko tamo moderno društvo postavilo nekakva "savršena" mjerila za ženu. Savršena žena je prije svega savršena, ako je savršena u svom mozgu i zna da prepozna šta joj se sve plasira i zbog čega se plasira. Norme su nametnute tako da se skoro svaka žena potiho osjeća manje vrijednom zato što ne izgleda poput manekenke. Mislim da je od svega najgore ispiranje mozgova još od ranog djetinjstva!
@lijepi huso !, lijenost? Ne vidim nikakvu povezanost sa mojim komentarom. Vidim da ne razumiješ napisano. Nije ti za zamjeriti! :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet neki trendovi. Pa zar se mora i o ovome trend praviti? "Nosim kupaći jer jedini muškarac do čijeg mišljenja mi je stalo zna šta sam prošla da bih izgledala ovako. Isti taj muškarac nikad nije vidio ništa što je više seksi od mog tijela, strija i svega." Ako on tako misli, zašto je uopšte postavila ovu sliku i te komentare? Nekad stvarno ne razumijem žene. Idi s njim i djecom na plažu, misli samo na porodicu i uživaj, a ko jebe okruženje. Ne bih da ostanem pogrešno shvaćen, poštujem njen trud, ali ovo je potpuno nepotrebno.
slažem se u potpunosti s vama ....... privlačenje pažnje po svaku cijenu,totalno bespotrebno i na neki način čak malo i glupo i . po priloženom i pročitanom imam neki osjećaj da njen muškarac baš i ne misli tako .... u ovome vidim neku vrstu pokušaja da preko lajkova , eksponiranja preko fb mu na neki način implicira " vidi koliko lajkova ,još uvijek sam poželjna, to svi vide osim tebe itd." ... ne kažem da je tako ,ali po samom načinu izvedbe tako izgleda ....
zlice, ne tvrdim da je tako , ali baš mi liči na neki pokušaj privlačenja izgubljene pažnje. Btw nisam te viđao neko vrijeme, dobrodošla nazad :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo je kada se neko osjeća lijepo i zadovoljno u svom tijelu.Ma kakvo ono bilo vaše je uživajte u njemu.
Bolje se 7 dana sramotit, nego godinu patit u teretani
fuj!
i eto imala zelju napisati toliki tekst. nije ti fb dnevnik havetinjo
uh što je nešto viralno po klixu u zadnje vrijeme... treba bit oprezan da se ne bi pokupilo šta :)
Ja hrabrosti i gov.ana. I još dobila medijski prostor.
Joj
bravo! kraljica!
hahaha kakve gluposti... Sta ima lose u starenju, ja sa 40 nisam isti ko sto sam bio sa 20. Sta sad trebam nekog tjerat da me gleda golog starog. Ocigledno se ona stidi i zavidi mladjima pa kao svejedno joj a vamo place kad se ode presvuc FUJ
Nije golitinja sramota, samo se ti skini
...jooooj stomaka :-(
Jesmo oduvjek bilo ovako fokusirani na tjelo i izgled ili je ovo relativno noviji fenomen zahvaljujuci zutoj stampi i ovakvim clancima ? Doslo je do toga da kolekcija odjece za curice do 10 godina ukljucuje mini suknje i grudnjake...stvarno smo prdaleko otisli.
Jeste naporni sa ovim yebo vas otac očigledno imate kompleks pa želite da vam ga ljudi komentarima na društvenim mrežama liječe.
uuu ovo niste morali prikazivati, ako će kod svake žene ovako biti :(((