Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak je nemam rijeci. Samo sto jos solnu kiselinu niste preporucili. Halo ba, jabikovo sirce je kiselina, a ti produkti koji se ovdje savjetuju su vecinom opasni po zdravlje. Cak i veca kolicina kaladonta koji sadrzi klor su opasni po zdravlje. Cak se ni klor ne smije gutati.
i ne treba pisati "kalodonta" jer je to samo vrsta tj. jedna od PASTI ZA PRANJE ZUBA....bar ja mislim da je tako ispravno
Najbolje se izbjeljuje varikinom. Bitno je samo ne dugo muckati u ustima i ne gutati. Rezultati su zapaljujući, tj zapanjujući. :)
koji je ovaj novinar retard! svi znaju da soda bikarbona, ako se koristi, mora da bude veoma kratko, jer moze ozbiljno oštetiti zubno gleđ, i mislim da bi se to trebalo naglasiti u ovakvom članku!
ja ne perem zube nikako istina bog imam samo dva donja. u stvari ja se općenito ne perem, prošle godine sam se opro jednom, pa me sve srbilo. rekoh sebi, nećeš više.
Fascinanto.
hm.. korisni savjeti ... vrijedi probati :) takodjer voce poput brusnice ili jagode ima slicne efekte :(
* :)
Reedovno pranje zuba , nakon svakog obroka, je jako bitna stvar, a ovo drugo dodatno ,moze samo jos bolje !
Ne poslije obroka, pogotovu ako ste jeli kiselu hranu, jer četkica može oštetiti caklinu. Bolje je između obroka.