Naučnici poručuju
0
Uz alkohol izbjegnite demenciju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala ja nisam Vehabija niti cu ikad biti.Znas zasto?Zato sto sam jutros doruckovo sendvic sa svinjecom salamom i slaninom, musliman jesam rodjen sam u sjevero zapadnom dijelu Bosne.Sexam se redovno bilo to ramazan ili ne samo stvar je u tome sto me iritiraju ovi vjernici na baterije sto postuju pravila za ramazan.Cim prodje ramazan vidis iste takve sa pivom u ruci u diskoteki kako dobacuju curama.Budi sto jesi i zivi zivot do maksimuma nemoj mazati oci nikome.
svi smo mi vehabije :D
i ti si vehabija ,samo ti to još nisi skonto\' i pitanje je dali ces ikad
Jooj ovih Vehabija daj gonite se sa stranice vise !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da nije krkana i budala, Kur\'an sigurno ne bi zabranio alkohol u tolikoj mjeri, al ajd ti reci krkanu malo... To kad pomirise, padavica odma...
Alkohol je haram. Istraživanje je objavljeno u Kur`anu.
Samo locite ne bili pocrkali.
Samo locite ne bi li pocrkali.
Samo locite ne bili pocrkali.