Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. Naprijed mladi samo gurajte👏😁
@gooUser1598977842 Gurat ce ali nazalost u skorijoj buducnosti vjerovatno u Njemackoj ili nekoj drugoj razvijenijoj zemlji. Bosna nema sta da ponudi ovakvima kao one, osim clanske kartice SDA...
Kad pomislim šta su ove djevojke uspjele prije svoje 20. godine...a Omčo sa svojim telećim stomakom i konjskim žvaljama zarađuje 20000 eura dnevno.
Omco je cini mi se onaj nekakav youtuber? Pa on je uspio zahvaljujuci tebi, tvojon djeci, famili, komsijama i ostalim sto ga gledaju, ali njegov "uspjeh" ne oduzima nista od ovih djevojcica osim sto se u primitivnom drustvu bise prica o omcama, farmama i religijama umjesto u nauci, filozofiji. 😉
Svaka cast djevojke
Nema vise upale pluca, bill gates kaze da je to korona dzaba se mucite!!
svaka cast djevojke, gurajte jos dalje... a koliko je samo ovakvih talenata odustalo ili otislo van BiH zbog seljacina na vlasti koji nam kroje sudbinu...
Dajte im kes, ta ce im medalje!?
Svaka čast lutko, ima i od naše Bosne nešto 🇧🇦🥰
Mashaallah, hvala vam za ovako pozitivne vijesti!
Zaviriti malo u knjigu ljekovitog bilj Sadika Sadikovića.
Nazalost kakva nam je drzva cure za svoj trud od države jedino mogu dobiti upalu pluća pa da im pomogne.Naše vlasti nemaju sluha za ovakve studente ima još mladih u BIH sto svoju srecu sa inovacijama traže negdje van Bosne.
Ovo je snaga, ovakvi mali, nezavisni i čisti uspjesi pojedinaca! Bit je u stvaranju što više ovakvih pojedinaca sve dok ne prerastu u masu.Uspjeh rađa novi uspjeh.Našoj djeci nedostaju dobri uzori jer su prezasićena promocijom loših đaka i skorojevića bez jasnih vještina i znanja a svemu tome doprinose mediji. Ova djeca su ostala izvan toga i posvetila se svojim idealima a ne idealima sa raznih TV Farmi i Zadruga. Ulažite u svoju djecu i njihovu budućnost a ne u kladionice!
divne su učenice i takmičenja u indoneziji al nemojte nam promovirat ove buržujsko feudalno kolonijalne "škole". Jest da sda vlada al nije ovo iipak indija.
Svaka cast za ove mlade djevojke. S druge strane napokon i na klixu nesto pametno i pozitivno, cestitima.
Svaka cast za djevojke i njihove profesore.
Ma tko će ih podržati? Mi kojih neće biti ni 50 da ohrabre cure i čestitaju na za njihove godine ogromnom uloženom trudu ili oni koji su u federaciji odredili za nauku svih fakulteta potporu 300.000 KM a za stranke 3.500.000KM je li od takvih koje smo (opet) izabrali ???
Lijepa naša mladost, samo naprijed svaka čast.
Jesul vec upisale tecaj njemackog?