Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Depresiju pobjedjuje novac a ne neko vjezbanje.
Kako nema tuge? Kad vidim one kockaste glave dođe mi da plačem.
Ja sam za bosanske vrijednosti, Cura nije cura ako ne zna razvit pitu i ako nemere istu sama pojest,ako smrdi na znoj i od gladi ujeda sve oko sebe:-)budite zdrave,rumene,nasmijane
Ja da sama sebe zlostavljam na spravama i još da platim za to...pa kad bi izašla nakautirala bih prvog na kog naiđem
ja ba, upali seriju pokrij se dekicom, kome treba momak :D :D
Kazu neki - bolje 10 dana stida na moru, neg godinu se znojit :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema tuge ni depresije ni na baušteli. Tamo se isto mlogo i naporno viježba.
haha Ma kakava depresija, kad svu negativnu energiju izbacis na spravice, ma ljepota. Mada je meni aerobik puno bolji, onako uz drustvo i pjesmu, radis nesto korisno. :P
DA, ali u Kaliforniji..kod nas je totalno suprotno..iz teretane svi izlaze ljuti, opasni kao bengalski tigar, željni svadje i sukoba (po mogucnosti s nekim manjim i mladjim od sebe) :) :)
Sjecam se ko jučer kada je igrao u kinu film "Rane",poslije filma nikog nisi smio pogledati,to odmah repetiranje obrva,to misici...Balkan je cudo!!!
kaze meni jedan u teretani jucer: Joj ocam' sad cu pojest bench! Rekoh: A stomak? Kaze on: Ah ne radim stomak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nema depresije tamo gdje nema para.
@Bicebolje u mene suprotno