Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbga ja lahko prestanem ali se puno udebljam pa em sam ruzan em debeo, uglavnom nekako sa cigarom sam samo ružan
Kako god da gledaš na stvar, popušio si je...
jasta sam 😊
Kako smo mi zaostali majmuni najbolje govori činjenica da se samo kod nas nepušači ismijavaju i diskriminiraju.
Bacio g**no. Sada kada mi priđe neko ko puši, osjetim kako im pravo smrde iz usta cigarete. Sad me stid jer znam da je i meni tako smrdilo.
zašto neko kupuje nešto što je loše za njega,ne razumijem.
Sveeee je laaaaaaaaaaaaaaž
popusili su kad su Macrona izabrali. Coek ukino 120 000 unijskih poslova, dokino pare Air France, zeljeznice strajkuju non stop.
notorna laz.
pusio sam 10 godina,gotovo dvije kutije kada sam krenuo na fakultet.Prije mjesec me nesto prenese i kupi ego elektricnu.I Bgm sada mi se gadi duhanski dim,a nadam se da cu za mjesec uspjeti i ovu elektricnu baciti smanjivanjem nikotina.Em ustedis, a o zdravlju da ne pricam,najgluplja stvar sto covjek sebi moze uraditi je pusenje cigareta.
Super sto ste izbacili klasicne cigarete, ali znajte i da su elektricne cigarete jako stetne. Iskreno, nadam se da cete i njih uskoro izbaciti.
A, sad vutra.
Glupost kad čujem kaže hoće da poprave dijetu/granu a i dalje puše, piju itd. Pa ako je hrana bolesna, pušenje je najmanje 100x opasnije. Nema smisla popravljati hranu prije opasnijih navika, ionako nećete uspijeti.
oops mislim dijetu/hranu
Cigare su danas AUT a IN je piti sirup sa kodeinom pa kaze GUČIGENGGUČIGENGGUČENG
Na koju,,foru,,☺???
pomrli of raka pluca
Svega u Bozijoj basti ima.
Pitanje je zasto? Znaju li nesto sto mi ne znamo?