Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajem i davacu krv dok mogu,nista me ne kosta.Spasiti ili pomoci u spasavanju necijeg zivota je ogromna stvar.
Nemanm nista protiv vjerskih objekata ali mi ide na neku stvar ovo forsiranje okupljanja ispred katedrele. Ja ovo smatram cistom provokacijom i ovim putem zelim da skrenem paznu organizatorima okupljanja da odaberu mjesto okupljanja gdje nema vjerskih objekata.
Nemam i ja isto nista protiv darivanja krvi, ali mi ide na neku stvar ovo forsiranje "Bosanaca i Hecegovaca" Ja ovo smatram cistom provokacijom i ovim putem zelim da skrenem paznju da se Hrvati i Srbi nikad nece asimilirati u vase "Bosance i Hercegovce".
Asimilirat ce se u Bosnu i Hercegovinu, nek budu srbi hrvati romi sta god hoce.. Sve do posljenjeg bosnjaka, a kad nas ne bude, ond zovite ovo tlo kako hocete.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad god sam u mogućnosti darujem. Znam da Nulta odgovara svima.
Aj ne lazi, jasta darujes, ko i ja.
Daruj i meni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)