Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Instalir'o ja ovu aplikaciju i maloprije mi stize poruka "Ljudino hocemo li poceti?"
Aplikacije su dobre jer imaš neku statistiku i znaš šta si napravio, a znaju biti i motivirajući faktor za aktivnost. A sad slijepo se držati nekih savjeta i ciljeva i uzeti to kao imperativ, poprilično je glupo. Treba uvijek biti svjestan svojih mogućnosti i ponašati se u skladu s tim i konsultovati ljekara.
Ljudima kojima je trening i fizicka aktivnost sastavni dio zivota i nisu potrebne ovakve i slicne aplikacije..
MENI TRENING NIJE SASTAVNI DIO ZIVOTA I MENI JE POTREBNA APLIKACIJA DA ME OHRABRI JER SAM DEBO
Korisnik valjda ima mozak da procjeni koliko on može preci, a ne aplikacija da mu kaze.
Ko jos danas koristi mozak!!
@thea! Hocu! Hvala za info😃
I dalje ne vidim zasto je aplikacija koja broji korake stetna.
Štetna je ako se ne znaš pravilno hranit, prije i posle ovih koraka. Gubiš previše kalorija a sa njima i minerale, kroz znojenje itd, sve se svodi na nešto kao što je KUF i KIF tj. uzedo-dado. Koliko ti organizam uzme , toliko mu trebaš nadomjestit preko potrebne vitamine i minerale. Ne možeš ići u teretanu ili nešto slično a doručak pašteta, ručak bundevara, večera grah.
@Dragoslav123 Ova aplikacija ti ne zadaje zadatke na osnovu postepenog povećanja broja, isto kao što imaš aplikaciju za trbusnjake, radis danas 10 sutra te prebaci na 50, a prekosutra imaš upalu trbušnih mišića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)