Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su ljudi prije na zemlji citav dan radili po zegi?
kaze treba vidi kaku sam čEkuladnu boju dobila
nista ljepse od sunca...pa nek przi
Cuvajte se krema za suncanje !
Ja znam, prije haman 30 godina, bio je maksimalni faktor za zastitu UV zracenja 3-8 kad odes na ljeto na more. I to ako se namažeš sa kremom koja ima faktor 8, faca si. Nije se ni moralo mazati kremama ako nije nesta jako sunce. Sada je faktor 12 normalna stvar.
A istovremeno imamo tako reci epidemiju nedostatka vitamina D..
Koji mozak moras biti pa ici u solarij pod onaj kovceg da se zavuces
uzas
Ma ja ba treba se sunca cuvati ... kada djeca i odrasli 90 % zivota provedu u zatvorenom prostoru blijedi kao covjecije ribice .. a onda kao ludi cesi odu i suncaju se na moru po 10 sati moras fasovati ...
@firstjedi hahahahahaha bas tako :)))
sto traze, to i dobiju