Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- izbjegavajte teške ljude i hranu Što ti Sebiju ne izbjegavaš ako je to tako lako ?
misliš da jede Sebiju?
Pa sto bi izbjegavao. Radio je u Tuzli i dao otkaz da dodje u Sarajevo jer ga je zvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo bi bilo čuti od uvaženih doktora razloge zbog čega se prosta ugradnja stenta zamjenjuje teškom operacijom bajpasa u slučajevima gdje stent nije kontraindiciran.Odgovor je da stentove dobijaju povlašteni, a za običnu raju bajpas: igla konac skalpel i vena iz noge, bez ikakvog materijala.Zanimljivo bi pitanje bilo i zbog čega se invazivna i često nepouzdana koronarografija ne zamjene magnetnom rezonancom, znamo doktore, opet zavisi od statusa pacjenta.
stent ide kod lakših slučajeva, bajpas kod težih oboljenja
Znači doktore da zaključimo na kraju, držimo se lakih žena, meke rakije, debela hlada, a najzdravija fizička aktivnost je seks. Klonimo se onih koji imaju više od nas, teška posla i kladionica. Pridržavajući se ovoga bit ćemo sigurno gladni, ALI kolesterol je svakako opasan (možete kresati tete koje lijepo kuvaju pa se tu i tamo nešto pojede).
masaala neko normalan i nirmalni savjeti...ovoga treba poslusati
mudro zbori.
Haha teške ljude izbjegavajte, prosto nemoguće
izbjegavajte klix
Jedite i pijte sve ono sto ste u ratu jeli i pili i bit cete zdravi! - Davna izjava jednog od poznatih Sarajevskih doktora. Mogu reci da se uglavnom slazem sa istim..
Znaci da se okanimo komentarisanja i odgovaranja na komentare idiota sa klixa.
od svih ovih savjeta cu ja samo da izbjegavam lose i stresne i teske ljude na klixu :)
Znači treba izbjegavati Klix pisce.
Gnjido tog dječijeg kardiohirurga ste vi otjerali... Taj humanista je radio za džabe šta je dobio i šta je moguće mogao dobijati u Švedskoj.... Haj sad ti pruzmi njegov posao...dabogda tebi prvom trebala njegova intervencija...
Jarane ko danas nije pod stresom
kako ?!!!
...mora da je jeziva gnjavaža u životu....doživjeti stotu...doživjeti stotu...😂😂😂
Sta ovaj sere. Smanjiti mu platu na 200 eur pa neka zivi brez stresa, od laprdanja.
samo laprda bezveze,znamo mi to i bez tebe.