Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam otkud se meni pojavi najednom s 50 kila :(
Mujo i Haso točili gorivo i plaćaju na kasi iznad koje krupnim slovim piše: NAGRADNA IGRA - GLAVNA PREMIJA BESPLATAN SEX Njih dvojica se pogledaju, nasmiju pa upita Haso: - Kako možemo sudjelovati? Radnik na blagajni odgovori kao iz topa: - Ja zamislim jedan broj a vi pokušajte pogoditi! Haso odmah ispali: - 5 Radnik odvrati: - Ne, 4 Mujo odluči oprobati sreću i vikne: - 8! Radnik ga pogleda s osmijehom i reče: - Ne, 6 Razočaran Haso kaže Muji - Bolan Mujo u ovoj igri mi nešto smrdi, mislim da oni to namještaju Mujo mu odvrati: - Ma kakvi ba Haso, moja Fata je već dvaput dobila!!!
...5 = 8?
:-* ;)
Ko kaže da ga se svaka žena želi riješiti??Ja svoj ne dam nizašta!!
...eh sad......ma, hajd' dobro....... 😉
šta to treba da znači??:))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zeleni caj,dosta vode i vjezbanje i poneka krema :))
pa sabynna, ne otkrivaj tajne :))))) salimse, uz to sto si ti napisala dodati jos ingwer/dzumbir, znas li zato?! 😉
salim se*
ebote jedva nađoh temu da malo mozak opustim. e vako, 1 jedini savjet, naviknite se na celulit i budite poduzetne verdammt! ;))
sta je ovo...majke mi dosadno. odoh ja na posao.ba...
Hhahaha, pa vjerujem da je posao.ba mozda i pametniji i interesantniji izbor nakon ovih clanaka na klixu i zabrane komentara :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobre Guze
moramo imati malo celulita jbg, kod mene je presudila genetika
ma kako se kaze hrdjavom i dlake smetaju haha. treba se voljeti i sa vrlinama i manama
haha zivio celulit
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zene ako i imate malo celulita, nije problem, ne rjesavajte ga se uopste, celulit je ok. Mnoge zene nisu svjesne da su plasticne sise i zvalje mnogo odbojnije od malo prirodnih nabora na pravom mjestu. Manite se budalastina iz zenskih magazina i vjerujte nama muskarcima ;- ))
Ma Bozic mi je, pa sam malo popio, i onda mi otpustile kocnice, ako mi vjerujes. A ovo u Parizu me raspucalo, jer namirisao sam neki smrad veliki u svemu tome... Ali ne brini, vec od sutra necu smarati i vjerovatno ce mi biti krivo sto sam pogazio rijec. Eto, iskreno od srca...
Hvala druze, ziv bio !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)