Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu si oprostiti neke greške i neke ljude...
reci to čovjeku u krizi kojem bi pomogla samo neka fina doza heroina
buddimo realni......rijetko ko moze 100 posto kontrolirati svoje emocije ali se moze nauciti sa malo vjezbe brzo izprazniti toksicne emocije i dovesti sebe u stanje balansa sve do narednog poremecaja i tako u krug. vremenom, ako covijes nauci da brzo odstranjuje toksicne emocije samim time ce ih i minimizirati.
Radi samo ono što hoćeš i kad hoćeš i trudi se da niko ti ne remeti planove, ni u kom slučaju ne dopustiti da uradiš po tuđoj volji i miran život je zagarantovan.
iako razumijem sta zelis reci ali napisao si nesto sto jednostavno ne ide jedno s drugim?!
Baš i ide, ne znam zašto te zbunjuje? Do prvog zareza logika kojom se treba voditi a poslije :D zareza sam kao 'podebljao' prvi dio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja sam sebi ne mogu oprostiti što sam oženio ženu koja me ostavila...
nauciti uzivati u zivotu je kruna svih mudrosti!! previse je obimno da bi se vise svrljalo :)
Mozak na pasu za duzi i sretniji zivot. :-)
Haman tako nekako.
Ma jasta radi i onda ti sve ravno do mora.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)