Jedite orahe, bademe, lješnike
0
Šaka orašastog voća dnevno topi salo sa stomaka
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja jedem dosta oraha ali kod mene to ima suprotan efekat......
jest kad pored kikirikija dnevo uneses svaceg nezdravog,ili puno jedes....Sta treba sad pojest 1kg mesa dnevno,poslije toga saku kikirikija i onda sjesti ili zaspati,i onda ocekivati koju kilu sala manje...neide..
AHAHAHAH STA IMAAAA LEVATI JA JEDEM SVAKI DAN PA OPET SLAUF!!
Hajd se zaustavi na saci oraha ili kikirikija i slicnoga.
Ovim namirnicama se takodjer moze dodati i kikiriki (naravno sirovi kikiriki koji moramo sami oguliti). Iako ima nesto slabije nutritivne vrijednosti od ovo troje spomenutih takodjer je veoma koristan za sve gore navedeno, a esencijalne masti koje se nalaze u ovim namirnicama pospješuju prozivodnju testosterona. Takodjer, dok ovo pisem ni slucajno ne mislim na preprzeni nasoljeni kirikiri koji se kod nas naveliko konzumira, on je jedino dobar za infarkt (ne dao Bog nikome).
JEST AL U QURCU !!!!!!!!!!!!
sad ce kod nas poslije 3kg jagnjetine - sluziti i saku oraha da se ne udebljamo :D
Poslije ovog teksta nestasica oraha u Bosni xD