Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umire se momci od ovoga,pa gledajte koga ce biti sram :)
Ne smijem ni traziti simptome jer cu garant skontat da imam jos jedno 2 hefte zivota
Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top
mal mu pa lupu uzeo
@Hajzenberg tek sam pročito kasnije tekst
srbi ne trebaju brinuti, oni nemaju muda
Ja u lijevom imam nešto tvrdo sa lijeve strane baš se osjeti prstom ko staklo ili kamen, pretvrdo. Ponekad smeta i boli. Ali se ne bojim nit ću ikad otič doktorima. Jer čitao sam da svi ti rakovi nastaju od hrane vještačke i da post to sve izlječi u kratkom roku. Kasnije eliminisat nezdravu i jesti prirodnu (jabuka, kruška, lubenica, orah..). Ovo je u detaljima napisano u knjigama na eng: Fasting and Sun Bathing, i Health and Survival in 21st Century. Od tad se ne bojim!
Mislim ionako imam takvih račića i po vratu nekoliko i oko kičme po leđima, stoje godinama. Sad mi je oko 20 godina. Pa mlad sam, a i nije mi nejasan uzrok. Doduše ja žderem, ne krečem se, buljim u ekran, volim slatkiše. Ali čim znam kako i od čega mogu izlječit. Rak ne nastaje ni od čega! Kad ne jedete npr sve bolesti nestanu! Samo što ne možete vječno nejesti nego zamijenit hranu i ostale navike.
@Brbljanje isto sranje, drugo pakovanje, kako god hrana to može eliminisati, kako kaže Shelton u Fasting and Sun Bathing "upiju se svi čudni rastovi"
Svećenici ustašama lopatama razbiju jaja da imaju piskav glas kako bi se razlikovali od grubih i muževnih Bošnjaka.
oo muskarčina sta ima , nisam te prepozn`o
Imaš na BestGore kako lika bodu po jajima i razne torture, fuj!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
BOŠNJACI IMAMO, SAMO ANAKONDU OD 25CM I ROKAMO ŠKUTORKINJE I VLAHINJE SVAKI DAN!
Nije taj raak ništa strašan, strašno je kad se napiješ i umisliš da imaš 3 jajeta
Kod mene je hvala bogu, samo Hercegovačka pitonka od 25cm.
2,5cm 🤣
to garant sa podguzim repom. jer unas skromni balkanaca su kite najvece na svetu. kae prosek 30cm tako dae kotebe mali cak idae bez podguzog repa
PRIKAŽI ODGOVORE (12)