Ja u lijevom imam nešto tvrdo sa lijeve strane baš se osjeti prstom ko staklo ili kamen, pretvrdo. Ponekad smeta i boli. Ali se ne bojim nit ću ikad otič doktorima. Jer čitao sam da svi ti rakovi nastaju od hrane vještačke i da post to sve izlječi u kratkom roku. Kasnije eliminisat nezdravu i jesti prirodnu (jabuka, kruška, lubenica, orah..). Ovo je u detaljima napisano u knjigama na eng: Fasting and Sun Bathing, i Health and Survival in 21st Century. Od tad se ne bojim!
Mislim ionako imam takvih račića i po vratu nekoliko i oko kičme po leđima, stoje godinama. Sad mi je oko 20 godina. Pa mlad sam, a i nije mi nejasan uzrok. Doduše ja žderem, ne krečem se, buljim u ekran, volim slatkiše. Ali čim znam kako i od čega mogu izlječit. Rak ne nastaje ni od čega! Kad ne jedete npr sve bolesti nestanu! Samo što ne možete vječno nejesti nego zamijenit hranu i ostale navike.
@Brbljanje isto sranje, drugo pakovanje, kako god hrana to može eliminisati, kako kaže Shelton u Fasting and Sun Bathing "upiju se svi čudni rastovi"
Prikaži sve komentare (44)