Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koja to zena u BiH moze otici na trudnicko ili neki drugi vid odsustva u 6 mjesecu, a da joj otkaz ne gine??? Bratam\' smijesno! To moze u ovim wannabe gospodskim zemljama, a kod nas je nazalost-suti i radi, ili frcaj s posla. Robovlasniko drustvo!
Manju platu :D :D al ga ovi istrazivaci kenjaju braco moja mila
Istrage se rade na generalnim slucajevima, a ne na izuzecima. Ti kao izuzetak nemas pravo svoj slucaj smatrati jedinim koji je kako treba.
@Mama Mama, upravo to, sve je to individualno. @@Mama Tuga kakvi se m..r.o.n.i imaju priliku da ostavljaju svoje bljuvotine po netu. Ti znas ko je dzin.
Glupo generaliziranje, ima zena koje pola trudnoce preleze ali i onih koje se normalno krecu i rade do pred sam porod. Sve je to individualno, treba znati svoje tijelo i ne prejerivati.
omg....manja porodjajna tezina = manja plata xD ...koji ovo idioti pisu
kakva je to beba od 4.500 ;O DZIN I MAM I BEBA :O
Ma naučnici kenjaju, prije žene išle u njivu da kopaju a stomak do zuba, zaboli ih, porode se nasred njive, operu bebu i nastave kopat, nema kući. Ova istraživanja i ovi savjeti će rezultirati time da će se sve kilavije i kilavije generacije rađati!
Ja gluposti majko moja. Ja sam radila sve do početka devetog mjeseca i to posao koji se većinom obavlja u pokretu van ureda i to prilično stresan i na kraju sam rodila dijete od 4.500 kg. Stvarno bi ovi sa Klixa trebali malo bolje selektovati vijesti a ne objavljivati ovakve gluposti.
znači kada se rodi dijete sa malom kilažom imače malu platu .. niđe veze ovaj članak sa životom..