Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li iko je.b.eno reagirati na to da vam linkovi ne rade? Kada kliknete link na neku vijest na facebooku, taj link vas vodi na početnu stranicu a ne na tu vijest?! Koji idioti rade na održavanju sistema?!
Meni gluten bio. Otkrio da imam celijakiju, izbacio gluten, suh kao barut non stop. A bio uvijek, uvijek mokar ko cep ispod pazuha. Svi u sobi suhi meni kapa :)
To je objasnio Herbert Shelton. Koji god da je uzrok...uzrok je u 90% slučajeva hrana i može se izliječiti jednostavnim prestankom unosa hrane neko vrijeme. I naravno jedenjem bolje hrane ubuduće. Najčešći uzrok je pijenje viška vode. Ako pijete previše vode, više se znojite, i teže podnosite vrućinu. Post kratki to sve popravi nekako. U zdrave osobe znoj ne smrdi.
Onda smo mi u potkrovlju svi bolesni
Do tebe
Ne znam kod mene obicaj da na 30 plus kad kupim sijeno budem sav mokar, do cega li je.😁
Do tebe je 100%
Da nas Allah ne cuva umirali bi od svake sitnice koja padne iz zraka ili izadje iz zemlje