Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj krevet sluzi fkt za sve,sem sexa,nmg jebat ruzan...sta ces
bar si iskren haha
sta cu jedino sto je busilo u mom je krevetu je bila boschova busilica koju sam donio sa POSLA dok sam postavljao nocni stalak za MOBITEL i KNJIGE xD
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
e jbi ga pa najmanje hiljadu puta sam procitao kako je citanje odlicno pred spavanje, ali "najnovije istrazivanje" pokazuje da nije? Gdje je izvrseno istrazivanje u manjem entitetu?
125 notifikacija??????????? HVALA
Ma to ti je ono kao u fitnes casopisima, kad kaze u jednom broju " za masu je najbolje da radite izmedju 6 i 10 ponavljanja u seriji" a onda izadje novi broj i kaze "fitnes strucnjaci ne preporucuju velike tezine i serije sa izmedju 6 i 10 ponavljanja, nego treba opaliti izmedju 15 i 20 jer podstice ne znam ni ja sta"... Ukratko NAPRDJIVANJE !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo za knjige je čista laž.
Yebo krevet u kojem se ne jede.
Aj dobro razumijem za kućne ljubimce,to nmg ni ja nikako.Al ovo ostalo sve najbolje nevalja.Telefon,logično svako čim legne WI-FI i najmanje pola sata.Isto tako laptop logično,uživancija ležiš ko gospodin i laptop ! Knjige,dosad sve pokazivalo da su dobre,a sad nevalja.Pročitaš 2,3 stranice i to je to !
Koji je to posao što se radi u krevetu?
Ja ne mogu zaspati bez TV, upaljena cijelu noc, pronadjem neki program i abuba...Ma kava istrazivanja.
kućni ljubimci u krevetu...?..? samo za prčenje
ja bez TV-a ne mogu zapsat.. cuj neko svjetlo eta.. kad si umoran, ni top ne smeta...
Jel lakse bilo napisati: "spavaca soba sluzi za spavanje i sex".
Krevet je mesto za ljubav... pa sad ko šta izabere
mislis na ljubav prema krevetu, ili?
AAAA desi mačko. Kako sam upala ovde napao me smor jer nikog iz ekipe ekipice nema.Gledam gde ste gde ste? Dunjica Vinjica Gagica ... što činiš mila? Sve u fulu? ;-D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj članak vam je totalna provala i glupost. wahahahha
E klikŠe da mi nisi rekao ne bi znala sta da radim u sobi.
morel se prčit
Kako ko...