Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otišla ja prvi put na mamografiju.... I bilo me stid. Pa zar je morao biti muški tehničar a ne ženski na odjelu pobogu, od svih smjerova on odabrao tu da bude. A da idem redovno na preglede, idem.
seres, nosi zensko!
@Ketamin ima da živi dva života 😂....@caFFetin jok eto ti si...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je pregled leđa
POKLON LJULJAČKA https://www.facebook.com/groups/630956740801164/
Kad ste fino napisali ovaj članak, trebali ste i instrukcije napisati te informacije ženama koje se žele pregledati. Nije istina da treba uputnica porodičnog ljekara. Moja dijagnoza je prijevremena menopauza. Na Ilidzi me dr odbio za uputnicu uz obrazlozenje da nemam 45g i da bi mi je on dao, ali ce me dr koji to radi vratiti.
Odeš na preventivni ginekološki pregled, pitaju te i čude se što si došla
Citam komentare i koje debile mi imamo pa nemogu vjerovati. Sve sami junferi i manijaci.
THEIR MOM I AM NOT GOING BACK TO BUY ME A LITTLE STANČIĆ ZENICA THAT THEY CAN SAY TO ME K0 IT COMES SO THAT I CAN SMOKE DRUGS TO BE CRAZY AND LISTEN TO THE CRAZY MUSIC. LEAVE YOURSELF PRIMITIVISM PEOPLE LIVE LIFE KO1 JA FROM TODAY TO TOMORROW FROM Q TO Q, THE TEAM IS ONLY CHANGABLE ON ME SVRASSAJU AL TO JE ZA PARADISE ... IT SHOULD BE IN RAJI..SELL IT KUCICEI BUY ME GARDENS GUZONJERU IN SARAJEVO poyy Translate this copy me translation
Drage zene mamografija je stetna !!! Za ultrazvuk ne znam al mamografija jeste sigurno, sto potvrdjuje i clanak ispod, od americkog nacionalnog institua za zdravlje. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4582264/
@nicaze01 Zene umijete li prevest clanak od provjerenog izvora?
Zene,dodjite kod mene.mislim na pregled
Važne su dojke, ba, kako nisu.
Nisam doktor ali mogu pogledat I pregledat.
Kada spomenes ovaj problem koronasu, pomisli da si teoreticar zavjere.
Ma pusti to sad, korona je opasnija, mozes dobit temperaturu nije ti šala..
Nedostaje svijesti o važnosti dojki?! Hmmm, ne bi rek'o...
Moja sestra kaze uvijek utkelati a ja uticati... kako to?
@fbUser1590942149 ja znam jedno 30 rijeci bosanskog i sve uspijem da kazem...
@fbUser1590942149 utjecati je nekako stoskohrvatski a bosanski je utivati, zar ne?
Samo podvpkene licnosti mogu umrijeti od raka
da nije klixa ne bi sise ni vidio, hvala klix