Kancerogene tvari u mesu
0
Oprezno sa suhim i prženim mesom
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta je sada zdravo u ovom ne zdravom svijetu??????????
Sve je stvar pripreme. A i doziranja naravno. Nije su ni pomfrit ili cips posebno mnogo zdraviji od suhog mesa i sta sad?
Najvaznije je ovim ljudima samo da jedu meso,meso,meso,meso,a kada se fino najedu mesa onda ce sutradan jesti kokice na kosevu u bolnici dokbudu gledali filmove i utakmice.
meso je cisti otrov,nemojte to jesti,fuj,,,kaka,,puj puj (ako se neko odluci da prestane jesti pomenute a ima odredjene il neodredjene kolicine istog,neka ne baca,prihvatam taj otpad objerucke)
ne njajke,molim te...
Kad niko nece da pise onda cu ja! Cevapi vam daju rak pa ih izvolite jesti! U nasoj zemlji nema onih koji paze sta jedu vec odalame po svemu sto nije dobro a kad ih bolest zadesi onda kuku i joj. Ima toliko lijepih jela kao makaroni sa sirom, pite sa spinatom, paste sa paradajzom, satarasi a nasi opale najvise po mesu. ne kazem ja da ga treba potpuno izbaciti vec umjereno jesti.