Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kreditne kartice su zlo, a bankomati koji jedu kreditne kartice su kancerogeni...
jeste bas kreditna kartica utjece na nervni sistem jer se mnogi ljudi nerviraju kad je ubace u automat i vide tamo jake minuse
A meni danas bas doslo da pojedem jednu kreditnu karticu. :-)
hahahahahahahahah mi dok smo zivjeli na ovom svijetu, nismo imali ovih problema. nas ste istrijebili, a kako ste krenuli sami ce te sebe istrijebiti.
Pa svaki dan nešto novo kancerogeno ... NE TREBAMO ni piti, ni jesti, ni oblaćiti se, ni išta imati, šta god dotaknemo kancerogeno ... Pa koliko sam onog mlijeka Dukatovog popila dosad bi mi 15 godina od smrti obilježavali .... Bjež' ba ovi "naučnici"/"istraživači" pojma nemaju ... dosadno im pa se šrdaju s nama hahahha
Tehnoloski razvoj je najgore sto se moglo dogodit covjecanstvu..zaboravili smo da je covjek samo dio prirode i sve sto je vjestacko ga truje i smanjuje zivotni vijek..nema nacina da danas iko zivi zdravo..
Ima li ista da nije kancerogeno na ovom svjetu? Kancerogeni smo i mi.