Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkako je poskupilo meso,silom prilika sam prešao u vegane.
Promovisu jer su u životu sve probali, pa traže nove trendove. Ne znaju šta će od sebe
@gonzalinjo Nije skup ako ne jedes zamjenske proizvode. Oni ti nisu neophodni, ljudi su godinama bili vegani prije ovih beyond burgera, itd. Grah, leca, leblebije su jeftini. Obuca od vjestackih materijala je jeftinija od prave koze.
Jer se kurce eto zasto
Sekta
Najjace mi je kad kazu banana je vegan free. Banana je banana, nije nastala veganstvom ... cuj brinu se za okoliš. Ma bjezi, ne mogu ih nikako, jedu veganske burgere kao woow healthy a taj isti burger je napumpan hemijom i aditivima nego obicni burger. Pojma nemaju sta pricaju, a sa druge strane dokazano je da bez mesa nema zdravlja, pogotovo bez ribe, a da su jaja najzdravija namirnica za tijelo i mozak...
Pokupiše sve banane po trgovinama
misle da ce zivjeti stotinu god oce k...
Pravda za ubijene i pojedene biljke! Ko ce u njihovo ime govoriti? I to su živa bića!
Zato sto im je dosadno
Sutra bih postao vegan ali nemam jos vilu sa bazenom i stan na moru. Biti vegan je skup sport, vrlo skup
Sta, sve veci broj? Ljudi, hajd nabrojte vegane iz vase familije. Ko hoce nek vegani, ali ne! Cilj je propaganda protiv normalne ishrane.
Vide jedni od drugih pa kopiraju.
Total kreteni, svi
Odgovor:da su kokuzi,žvakali bi šta se ima.
Kod Đokovića ima još nešto dublje, kao vakcine će mu sjjebati tijelo. Ko je doktor savjetnik? Osmanagić?
Neka jede ko sta hoce, ali niko nikom ne moze zabraniti sta ce jesti
Pa niko nikome ni ne zabranjuje.
Zato što današnje meso koje jedemo, zbog načina kako se životinja hrani, kancerogeno. Pošto ne možeš biti siguran šta je zdravo od mesa a šta ne... prosto ga ne jedeš nikako. Hmmm? Ya think? Yes.