5 implantata koji život znače
0
Novo oko, penis ili srce uz pomoć medicine
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh evo za ove bolesnike sa portala ima nade, (4. Hidraulična penilna proteza )sad ce moci i nesto drugo raditi osim sto vise ovde i mlate o politici, nacionalizmu i stvarima koje nesmiju pomenuti pred vlastitim zenama :)
To je sigurno komentar na ono radioaktivno zrno riže :))))
Eto ga sad - radujte se pederi. Mozda vam ovo pomogne da kupite malo \"muskosti\" i \"smjelosti\" da radite ono sto je prirodno - da imate odnose sa zenama a ne da od sebe pravite neprirodne i bolesne \"balone\" (koji \"puknu\" kad-tad, pitanje je samo vremena) :D:D:D Bljak ---