Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da je stetan alkohol, svi imamo neke vadione da pijemo i pusimo, satro cirkulacija, opustanje i tako dalje, a veze sa zivotom to nema
Vala halalim te dvije godine života koje bi svakako živio kao biljka za koje piće sedmično
Po ovome sam trebao otegnut papke prije 5 godina i 4 mjeseca. Sreća pa me održava gmo kukuruz i radioaktivni kiseljak.
Pa to zna svaka budala samo sto se uvijek nade neko ko kao nade korisne stvari sa npr. pijenjem jedne case vina dnevno a zazmkri na sve negativne efekte. Nema tu sredine, umjerenosti i ostalih gluposti.
e, vala mom koristi. i to visestruko. kad sam god nerva, depra, nikakva, casa vina me vrati u zivot. meni ljepse popiti casu vina, nego neke tbl... a za duzinu zivota... niti ne zelim vijek na vijek zivjeti, vec ovo sto zivim da mi bude sto ljepse i ugodnije. a meni je dan najugodniji uz casu vina, pa taman ga crkla od njega, barem cu crknut' od necega sto volim.
bas... a moj dedo vec 40 godina pije ujutro 2-3 rakije i poslijepodne... a ima 92 godine, nema amneziju, nema nikakvih zdravstvenih problema... ako sta treba porediti ipak treba gene porediti...
covjek koji ne pije prodje mu zivot da ne zivi. Onaj koji zna umjereno popiti bar zna sta je zivot.
Ni jedno istrazivanje nije validno dok ga klix ne objavi
Sve ima svoje. Vala ovi na zapadu sve duze zive i starosna dob je sve veca i veca. Mnostvo stvari nije dobro i kad bi sve uzimali sta nam po proracunu smanjuje/produzuje zivot nikad nebi izracunali. Umjerenost u svemu je bit zivota!!!
Sta cu pit umjereno ako se necu napit to je budalastina. A i kad se napije covjek samo problemi. Muhamed a.s.je rekao da je alkohol majka svih zala ;)
Po mom iskustvu zivot najvise skracuje religija.
Gdje ces to reci, pa sad si ovim vjernicima skratio 10 min zivot, pritisak im skocio.
Znaci ovi sto imaju 70 godina i nisu pili, zivjece 140 godina il su trebali riknut u 35-toj 😎😎
Jedna jedinica alkohola skraćuje život, pa svaka cigareta skrati život 40 minuta, ja sam onda umrla prije 5 godina, samo mi još niko nije rekao.
@MislimNaTebe Jao jesi duhovit. Prilaziš li ženama sa "mala bil' se kopala u moje groblje"?
@MislimNaTebe me ne goozit? š ta lu pe ta š bu da lo?
Mozel neko istrazivanje da cvarci isto ne koriste ljudskom zdravlju,mozda sprijecimo masovne "cvarkojedce" iz tuzle i sarajeva da djaba jedu cvarke i klempe kada nisu korisne za njihovo zdravlje.Ili mozda jedu iz meraka da bi utvrdili bratsvo i jedinstvo kod komsije Jovana,to je vec diskutabilna tema.
“Stručnjaci upozoravaju da oni koji sedmično konzumiraju više od 18 pića mogu konzumirati četiri do pet godina života. “ Koliko godina si iskonzumirao druže...