Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da pitanje tog raka nije pitanje vezano za lijek i cime ga lijeciti vec sta raditi i kako ga izbjeci...sve je zatrovano, industrijska hrana je smrt, pijemo fekalisanu vodu, jedemo ko zna prskano voce i povrce, tlo zagađeno, zrak isto, zracenje na sve strane, stres, cigare, alkohol...sve je konstruisano tako da su male sanse da ga ne fasujes.
ko ga fasuje mogu mu sa njom odmah smrtnu presudu potpisati
nemoj tako jasam jedan od njih sto je fasovo nemoj nije fer zemljak
@mehmedk ne zamjeri nisam mislio kako sam napisao nedorecen sam ostao, mislio sam u smislu da stalno nesto istrazuju i pronalaze a masovno umiremo od toga . zelim ti uspjesnu borbu kao i svakome ko boluje.
Ubila se za glasanja 😂
Sad kad krenu kinezi kopije prodavati po bosni 😂😂
Bit ce na kraju cijena prava sitnica.. par miliona
Pametnije da dadnete ljudima lijekove koje krijete.
Haj ne*eri, te lude teorije zavjere nikoga izlijeciti nece