Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci samo treba pusit i guzit
dobra je vutra ko voli
Trebalo bi je u apotekama držati, pa uz recept doktora da s emože kupiti. Ne kontam što jednu normalnu biljku zabranjuju, a dozvoljavaju alkohol koji je pogubniji po čovjeka.
Puno plivaca, a mlohava cuna. Jazuk.
Travulja je droga, omamljuje, utice na percepciju, na mozak, na milion nacina. Al i alkohol isto tako, pa iako sam protivnik napusavanja, ne vidim zasto bi alkohol bio legalan, a travulja ne. Ljekovita ulja su druga prica, to treba da je dostupno na svakom koraku na recept.
Legalize it!
Kazu bukvalno u ovom tekstu da kanabis nece probati samo pic ke, a ja ne znam osobu koja ovo konzumira, a nema neki socijalni ili psihicki nedostatak. Jest ona ljekovita i sve to, ali samo u krajnjoj nuždi i sa određenom količinom THC-a, a ne ovo naše smeće. pustite medije ljudi, ispiraju nam mozak!
Doguraj dalje od Kalinovika pa ćeš ih naći na svakom ćošku!
TRAVA JE DOBRA :):):) DODUSE RAJA KOD NAS GA PUSI 25 GODINA I NISTA
Ko voli neka izvoli
Primati ne mogu razumjeti kanabis,primati su primati
Hah, a smanjenjem nervnog tkiva u tikvama narkomana ..