Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise brine ovaj podatak da se broj ljudi koji su alergicni utrostrucio, znaci hrana koju jedemo je sve losija i losija i na kraju utice na DNK roditelja pa djeca su sve vise i vise podlozna alergijama i bolestima.
Hoce li iko izmisliti kakvu boba koja ublazava kretenizam, nacionalizam i mrznju?? Ima pacijenata a pogotovo na Balkanu .. :D
@sokolica LSD, MDA?
"pet i deset hiljada dolara za prvih šest mjeseci liječenja, a nakon toga pacijenti bi plaćali 400 dolara mjesečno" i ovo samo radi kikirikija...ovi ameri stvarno nisu normalni
ahahahaahahah........"na tragu koja ublazava" e joj nasmijah se sita...........
@ogledalce Nemoj prnut
Pfff pet do deset hiljada??? I mo's da jedes kikiriki?? Ma ni za hljeba ne bih imala poslije.
@Glavonje pa glavonjo nisi ni procitao sve, ovo je za ljude koji imaju jaku alergiju, dovoljno jaku da mogu umrijeti ako slucajno pojedu 1/10 zrna kikirikija, i pise fino nije namjenjena da se ti poslije nje prejedes kikirikija nego u slucaju da pojedes slucajno u nekoj hrani da ti ublazi alergiju.
V A D I G A U S R A S E