Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne postoji? Ustaneš, pogledaš vani a vidiš sivu materiju kako leluja na metar od prozora i tu ti pogled stane. Sunce se vidi ko Mjesec noću kroz ćumur, hladno je, bez lišća, zelenila i sl. Ja svaki vikend zapucam negdje kada sam u BiH da pokupim sunca, vidim prirodu kakva jeste i uživam u njoj. Gradovi i beton i ostali urbani nus-produkti su bolest - ne sezona.
ukratko, fali vam vitamina D jer nema sunca dovoljno.. meni je dosta pomoglo
@Rondalo Primarius izgleda
Meni je okidac pare i samo pare, drugo dosla su vremena kad nemas nikoga, nekog prijatelja znaci nemas nikoga.
xanax💪
Tipicno americki depresija za sve, oboljenje
Depresija i anksioznost su stvarni, zbog tako zatucanih kao ti ljudi se boje traziti pomoc da nebi bili ismijani i zigosani. Zagrljaj za sve one koji hrabro idu kroz depresiju i anksioznost. Niste sami, i potrazite pomoc.