Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta ce super tableta pored kisalog kupusa
Gledam neki dan jednoga doktora, strucnjaka iz oblasti kaze on bi radije preskocio obrok, nego uzimao te praskove. Vitamine i minerale traziti u vocu i povrcu. Na ovaj iskreni tekst vjerovatno treba gledati kao pritisak na bogate pharmaceutske kompanije koje nedovoljno izdvajaju za medije. U svakom slucaju hvala za vasu iskrenost.
Jeste li znali ovo: U današnje vrijeme kada važi ideja "sveta mušterija" preplavljeni smo kojekakvim proizvodima koji mogu biti korisni, ali i lažnjacima. Velike svjetske farmaceutske firme izbjegavaju da narodnim masama kažu: Ako ih nebi bilo moguće uzgajati prirodno, i ako bi se proizvodile vještački, ljute lukovice bi bile ubjedljivo najskuplji (basnoslovno) preventivi i lijekovi.
Koristan clanak.Bravo za isti
LJUTE I SMRDLJIVE LUKOVICE (tamni, bijeli i slično): To su već hiljadama godina vrhunski darovi prirode kojima teško da može i približno biti konkurencija ne samo suplementi, već i oko 75 % suvremenih medicinskih procedura.
'Predoziranje vitaminom C dovodi do dijareje i oštećenja ćelija'? Ja koliko znam višak se samo ispiša.
Do 2 grama dnevno i nema nuspojava, a ono što organizam ne može iskoristiti se ispiša. Velika doza preko 2g dnevno se također ispiša, ali takva doza usput izazove i najmanje jedan od simptoma: dijareju, nesanicu, povraćanje, stomačne grčeve. Stalno unošenje doze preko 2g dnevno dovodi i do stvaranja kamenca u bubrezima.