Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda ne smanjuje kognitivne sposobnosti, ali definitno je žena nervoznija i razdražljivija. Čast izuzecima, ali oni ne čine pravilo.
Naravno, ne utječe menstruacija na sive ćelije, drage moje... ali samo ako nosite žutu zaštitnu kacigu kao dama sa slike.
Fuj komentari puni iskompleksiranih idiota
ja ne znam utječe li na rad ženskog mozga ali na rad moga utječe sigurno
ali zato utiče na reaktivne ekspresije
slika + text = fuck yeah! od sad nosam sljem kad mi draga zapadne u pms.
Glupost, pa naravno da ne utiče na rad mozga. Samo su nervozne i nemoćne zbog bolova u predjelu abdomena, glavobolje, leđa, mučnine itd.
Pa ja to znam i bez vaseg istrazivanja, te nikad taj izgovor kod zena nisam tolerisao. Jednostavno, nenormalna si i hajde ćao. Te svoje musice prosipaj nekom drugom, a pod valutom „dobila sam ili dobit cu“. To proguraj nekom drugom, ja to ne „pusim“. Normalno se mora biti potpunama.
Nisu to musice nego tvoje nerazumjevanje i oholost.
Itekako musice, koje ona ne moze kontrolisati, ne zeli, pa eto da bi bilo sve ok, onda se izmisli neki uzrok, a jedini uzrok je u njenoj glavici, a koji opet nije uzrokovan nicim drugim osim sto je tako „nasadjena“. Onda neka muskarci isto izmisle neki uzrok zbog kojeg prebiju zene. Znas, ne bih ja tebe prebio, ali mi ne rade hormoni kako treba, pa sam takav da moram nekog satrati.
Koja li je ovo glupaca provalila da joj kognitivne sposobnosti opadnu tokom ciklusa, da mi je znati? Nije niko imao srca da ti kaze ali to sto si glupa nije do menstruacije ni hormona- to je do tebe.
Pa sto je onda Dodik onako glup?
ženama procuri karter svakog mjeseca, pa moraju na kanal