Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju će kao i u svemu riješenje biti u najjednostavnijoj stvari koja nam je cijelo vrijeme bila pred očima .. to je ta ironija
Pitam se kakvu ce nam bolest izmislit kad napokon ovladamo ljecenjem raka.
@Viral Ko?
davno sam ja govorio u sisi je spas al dzaba ne slusaju
Ja sam odrastao na flasici i vjestackom mlijeku. Ostao zeljan sise. I kad fasujem rak, ko ce me oplakivati?
sisanje mog pomaze kod bolesti zenskih organa
Nema dana da ne pročitam vijest, pronašali lijek za rak, radi se na rješenje, naučnici na pragu rješenja... Niko to od nas neće doživjeti, samo serete k'o foke.
Bog je dao lijek za svaku bolest,pise to i u Bibliji i u Kur'anu.Medjutim:kad te neko ubijedi da On ne postoji,da si ti ispao iz majmunove guzice i sada si na lopti koja se vrti brze od brzine zvuka,a ti to nista ne osjetis...jbte,nezgodno pravo..
a štoe ondar dao bolest ako je dao ljek
Moze li zenino mlijeko biti efikasno
Hvala bogu.
Od danas počinjem preventino sisati svaki dan.Kazu dobro protov raka.
SISAJ :-D SAMO PAZI ŠTA I KOME
Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba.
💚💚💚