Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je 100% tacno!!! Izmedju ostalog se i zbog ovakvih stvari bi se zene trebale prikladno oblaciti...samo zenama i pederima je to sasvim svejedno...
bekrija care prije bih rekao da se nisu htjele sjetit ehehe
Eh da ja vama kazem nesto ja sam nekoliko puta prisao curama za koje sam znao da im se jako svidjam pa sam im onda prisao onako brzo, iznenada kad me nisu ocekivale i upitao ih za broj i na mali izlazak mozda i vjerujte da ni jedna se nije mogla sjetit svog vlastitog broja telefona u tom trenutku....NEVJEROVATNO!! TO JE STRES - ovo je ziva istina. A tako su slatke kad se zbune....
normalan (cuj normalan, ako si ti normalan onda sam ja superman) ne znam za tebe jarane al ja sam jak na tom o cemu pricas i nema potrebe da se toga stidim nego eo imam ovu jednu tvrdu kost (sjo jest tvrda cojece) dadni je zeni (ako je imas) nek stavi u supu al obavezno objerucke (treba ce joj obje) i dok ona bude kuhala ti gledaj i vjeruj mi rijesit ce ti taj problemcic koji imas pa nes bit tako isfrustriran i ovdje dolazit vrijedjat narod.
to se desava kad je ta zenska nedostizna tom muskarcu...
Ja kad vidim lijepu zenu sav se zbunim ljeba ti. Ne mogu spavati zbog toga danima jer mislim da im se ne svidzam zbog karijesa na trici.
joj ovih lijaba sve jaki na kyrcu hahahahahaha vi ste ako nisi znao najdepesivniji a uz to i najimpotentniji u Evropi a vjerujem i sire.
Zar postoji nedostižna žena za ovakvog zmaja???
a bonita a sta bi ti dala da i ti stavis ruku na moju cunu :)
Na mene jedino ona pjevacica sto je po struci zavrsila ,,svinjogojstvo,, negativno utice...a uz to je bila i supruga masovnog ubice Bosanske djece... Ceca je veoma popularna u BIH...
E jeste jebaci! Hajde sada fino maknite ruke s cuna jer cete lakse kucati sa dvije ruke. Garant visite na pornbb ....ha ha ha !!!
bonita bona kao sto rekoh mozes samo papcima nesto radit, a pravim muskarcima kao meni ti nema druge vec...necu da budem vulgaran, al recu samo ovoliko drz ga objerucke (treba ce ti obje) bonita!
kad levati ne znaju kulirat, sho se mene tice, pored mene kad se nadje jal naka manekenka jal grob isto im ga dodje, dobice ga objerucke buduli ga trazile :)
joj sta im radimmmmm :D
a kako ne primjecujete, neki dan prolazim pored fisa kad komentarisu neki momci djevojku koja valjda s njima nesto trenira i kazu \"Ma sta ce ona krava, ruzna ko grob ?????\" J a mislim da ni mi djevojke ne dajemo toliko ruzne komentare :D