Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeci uzet telefone, kompjuter ugasit i išćerat napolje da igraju fudbal i basket.
Sutra će reći da Nutela deblja. Dajte molim vas...
Bolje da ljulja nego da žulja
Hajde vala kroz historiju vazda se znalo da je Bošnjo široki debeli hadzija koji sere o politici.
Najgori su roditelji koji tjeraju djecu da nazor jedu. Pa nisu djeca maloumna, uzet ce kad su gladna.
Koliko mogu da vidim da moderne tate (babe ) i ma(a)me imaju sve manje vremena za zdravo odgajanje djece.Prvo ni njima nije lako danas zaraditi za zivot i stvoriti neke uslove dostojnog zivota tako da sve manje imaju vremena za svoju djecu kojoj je i onako ogranicena sloboda kretanja pogotovu u gradovima i stanovima gdje ih same nesmiju pustati vani a da bi doma mirni bili onda im daj igrice ili nesto slicno i casu cipsa ili bombona i tako djeca dosta pocinju da nadolaze.
Kad ljulja ne žulja 😂
Daj mu slatkiše pune hemikalije, namaži mu nutelle, daj mu da pije kolu i i ostala gazirana sranja, nek jede čipsa i smokija. Nek jede virške i salame, nek jede majonezu, nek sjedi za kompjuterom po čitav božiji dan. Skontajte koliko ti sve truje odrasle ljude a kamoli djecu koja se razvijaju i onda se zapitajte treba li se voditi onom pričom "neka dijete je" ..
@33stil ma ni roditelji nisu ništa bolji, teški uhljupi samo mobiteli fejs i slikanje, niko djecu ne vodi u prirodu da se izganjaju
Kompjuter je krivac😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa u današnje vrijeme neki roditelji nemaju vremena da naprave kvalitetan i zdrav obrok za svoje dijete, dok druge mame starinske i zdrave obroke nazivaju "seljačkim jelima" pa radije daju grickalice i slatkiše koji kako vidimo jako utiču na ovakve probleme. Tako da ne izmišljajte toplu vodu, nego barem kupite ako nemate vremena da napravite nešto zdravo..