Savjeti stručnjaka
0
Kako doručak učiniti zdravim?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haveru, poslusaj savjet \"razuma\", neces se pokajat. proguglaj malo, pa ces vidjeti ko nema pojma o cemu prica.
Tebi bi \"razum\" bilo najbolje da se vratis u Bosnu. Uopste ne znas o cemu pricas. Boze, svakakvih nasih budala u Americi.
prepisivanje savjeta americkih \"strucnjaka\" za ishranu bas i ne bih preporucio. opste je poznato da americki nutricionisti imaju, blago receno, cudan pogled na nacin ishrane. po njima, jedino sto je bitno je broj kalorija, vrsta i kolicina masnoce i slicno. tako po njima visoko procesirana i vjestacki proizvedena \"hrana\" je cesto preporucljivija i bolja nego zdrava i prirodna hrana bogata kalorijama i mastima. koga interesuje, nek malo progugla nezavisne izvore. tako npr. soja i sojini proizvodi i nisu bas toliko zdravi koliko se prica, margarin je visoko procesiran da bi se postigla cvrstina i nikako zdraviji od putera i slicno. a za one koji vjeruju da su dijetalna pica bolja od regularnih, potrazite malo info o stetnosti splende i aspartama. izvor: ja licno. nakon dolaska u usa udebljao sam se 20kg, dok nisam skontao i vratio se na stari nacin ishrane. sad sam opet isti.
margarin je UBICA...pogresan savjet
slanine i luka, i nema gripe, ni svinjske ni nake...ni nikake
Ma buhtlu s eurokremom :D...
Spucajte casu zagorelog prekjucerasnjeg graha...ruzicasta BiH:)
DORCAK JE ZA MEKUSCE
SAMO VODJENJE LJUBAVI, KAFA I CIGARETE, ZIVIMO OD LJUBAVI...