Savjeti stručnjaka
0
Kako doručak učiniti zdravim?
prepisivanje savjeta americkih \"strucnjaka\" za ishranu bas i ne bih preporucio. opste je poznato da americki nutricionisti imaju, blago receno, cudan pogled na nacin ishrane. po njima, jedino sto je bitno je broj kalorija, vrsta i kolicina masnoce i slicno. tako po njima visoko procesirana i vjestacki proizvedena \"hrana\" je cesto preporucljivija i bolja nego zdrava i prirodna hrana bogata kalorijama i mastima. koga interesuje, nek malo progugla nezavisne izvore. tako npr. soja i sojini proizvodi i nisu bas toliko zdravi koliko se prica, margarin je visoko procesiran da bi se postigla cvrstina i nikako zdraviji od putera i slicno. a za one koji vjeruju da su dijetalna pica bolja od regularnih, potrazite malo info o stetnosti splende i aspartama. izvor: ja licno. nakon dolaska u usa udebljao sam se 20kg, dok nisam skontao i vratio se na stari nacin ishrane. sad sam opet isti.
Prikaži sve komentare (9)