Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve to plate gradjani, 80% svih osiguranika nikada ne koristi skuplje intervencije, uredno im se odbija od plate, a nikada ne dobiju povrat ko u normalnim zemljama. tako placamo postojanje centra za srce, molim vas ne pravite se humanitarci. :)
@sparkx @flatron Irska, Novi Zeland gdje sam zivio i radio po 5 mjeseci, na kraju godine dobijes poresku olaksicu ako nisi koristio osiguranje, nekih 30% od placene vrijednosti osiguranja.
Kacila odlican ljekar,svaka cast
Kacila je jednom tipu s Ciglana ugradio kur*inu.
Da da dok dodju na red i pripreme se jedan pregled se ceka po 8 mjeseci ... ko ziv ko mrtav
Dokle ce se ovaj covjek faliti...Zasto ne kaze da je svaki njegov pacijent imao komplikaciju i da je poslije njegove operacije hitno zbrinut na Kardiovaskularnu hirurgiju KCUSa. Jedina je istina da ovaj covjek voli pare...nasao je on nacin da sebe ugradi u ovu svoju pricu...Pa on je godinama u KCUSu imao platu 18000 eura...a pri tome je bio drski diktator koji se tukao se sa svojim kolegama.
Medicina je u Tuzli.
Voli brate Kacila lovu, a nije vala ni neki strucnjak.Procvjetala kardiohirurgija KCUS kako je otisao!!!
Što si širokogrudan i merhametli Aa koliko treba tisuća km u kuverti,da se dođe na listu A koliko da se dođe do operacije
Odlicna ustanova, doktori rade na vrhunskom nivou. Naravno teskonje raditi u BiH ne samo zbog financijskog problema ove vukohebine od drzave vec i zbog bezobraznog i ookvarenog naroda koji u njemu zive. Cim se spomene doktor odmah se ima negativan komentar. Ja u Njemackoj zivim, na magnet snimak cekas 3 mjesec minimalno....
Sanko, Sanko ne držiš se "Haminih" preporuka: manje masnoća, bjelančevina, šećera a biše kretanja i tjelesnih aktivnosti.