Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nulta negativna
Taj sam. Znam da svima mogu dati krv a primiti samo svoju krvnu grupu. Sad, koliko smo otporniji od drugih ne znam mislim da tu krv ne igra preveliku ulogu ali haj ga znaj.
Ako znamo da je npr krvna grupa B najčešća grupa u Aziji gdje stanovnistvo dosta dugo živi. npr Japan, Kavkaz...a krvna grupa O u sjevernoj amerci i zapadnoj Eu. Onda mi ova teorija i istraživanje nema logike.
0+ , zadnji put glumio da sam bolestan i da imam temp u srednjoj da eskiviram neki test iz fizike i tad sam prvi i zadnji put bio kod doktora.Jel do krvi neam pojma..
0 RH + ,blago meni.
Ovo sve nabrojano samo po sebi je logicno ko zna o antitijelima i antigenima. Bolje da se tekst bazirao na tome nego na ovim glupostima. Kad bi ljudima objasnili sto je A grupa zapravo "A" i isto tako B, onda bi sam po sebi cijeli tekst o nultoj grupi bio logican
Ja sam 0 negativna i dacu uvjek kome treba,
O+👌
80% ljudi kod nas da pitas koja su krvna grupa rekli bi ti Ne znam.
Znaju dobrovoljni davaoci, oni koji su imali operaciju, žene koje su bile trudne i djeca i muževi od žena koje su RH-. Svi ostali moraju platiti 70 KM da bi saznali to je razlog zašto ne znaju.
Sto posto je tako 🤩. I ja sam saznala od Zavoda kad su mi izvukli litar krvi kao dobrovoljnom davaocu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam kako ovo iztacunati ili se razbolis ili ne, hiljadu nekih faktora utice na stanje organizma, vjerovatno i krvna grupa al u jako malom procentu. Al danas su bitni ovi spektakularni naslovi koji nemaju pretjeranu vezu sa naukom.
O Rh D+
0 krvnu grupu imaju potomci aliena ....nije da se hvalim samo kazem.