Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne konzumiram , ali podrzavam potez ,svaka cast.
HRVATI MIN. 20 GODINA ISPRED REGIONA U SVEMU
Mir u svijetu, ganja u plućima, osmijeh na licu, sreća u srcima. Legalizeeee
Ljudi baš brkaju pojmove i pogrešno tumače korištenje kanabisa u "medicinske svrhe". To ne znači da je uzgoj kanabisa legalan privatno i da je pušenje trave legalizovano i da se može uzgajati i konzumirati gdje ti qurtzu ćeif. To samo znači da se može koristiti ekstrakt kanabisa (THC i CBD), a ne da će pacijenti hodati naokolo i dimiti ko lokomotiva. Naravno, misli se na liječenje taških bolesti, tj. na ublažavanje posljedica hemoterapije, mučnine i sl Sve je to pod velikom kontrolom i još uvijek je kontroverzno, jer i pored toga svi medicnski radnici i naučnici tvrde da nije baš bezbjedno za korištenje i da se daje kod ekstremno teških slučajeva. Negativnih efekata itekako ima. No, lokalni pušaneri će ovo shvatiti kako njima odgovara, te da je marihuanu zdravo pušiti, i u tome će tražiti opravdanje za svoju ovisnost.
Pametni ljudi
Moja vjera je rastafarijanstvo. Ja sam NARKOMAN.
Hrvati su mnogo ludi jarane
Više http://quantumjk.blogspot.ba/2015/08/kanabis-u-apoteci.html
susjedi, ne samo u medicinske svrhe, nego opceniti, neeeee..... onda ce tek turizam da cvjeta, neee? i da vam novci dolaze, neeee.... mi cemo do tada travu bukvalno da pasemo......daaaa
Evo me u obilasku ljekarni, nije jos to zazivilo. Kazu ubrzo ce ako Bog da, samo treba donijeti od ljekarnika dokument da niste bas svezali. Isla sam do doktora, rekao je za cvaju sta je problwm jedan dokument potpisat. Samo sam zaboravila pitat hoce li biti na esencijalnoj listi lijekova. Nece valjda biti ko i na crno, cener za cvaju?
Slabe su ti seme, a i doduse paketici su se dosta smanjili.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Nadam se da će nakon toga, slijedeći primjer Holandije i nekih saveznih država SAD-a, legalizovati i u rekreativne svrhe. If u know what i mean :D
Narod ispranih mozgova slabo ista zna o konoplji. Samo cu reci npr. da je čuveni Henri Ford napravio automobil od konoplje. Ali dobro nije to ni bitno nikome.
Moj dedo je imo plantazu konoplje..doduse nije je pusio..pravio gace od.nje..kazu te gace su bile peri-deri..
Još jedno zlo legalizovano pa ko voli-neka izvoli!
Hahahahahahahahaa vidi ba minusa.......ama što se ljutite,bolje vam je pasti nego pušiti :P))))))))))
Pusi kitu i slusaj cecu seljoberu .
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma dzaba, sve i da legalizuju opet cete kupovat kod dilera jer ce trebat recept od doktora
yaštaman nego legalizovat...
Konačno!
Ne konzumiram(moja nana kaže trava je za hajvana :)nije za insana :)) ali podržavam u ove svrhe
Pocni bona nisi hajvan ako zapalis nekad :)
Ihhh sad da počnem :) ja sam sportista :D
PRIKAŽI ODGOVORE (16)