Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ono mlijeko "Dar prirode" sto ste maloprije objavili da je stetno, ustvari nije, samo je trenutno na losem glasu
Ovaj klix totalno nepovezano pise, maloprije su o nekom limunu pisali kako je zdrav, sada zbunjuju javnost sa ovim. Mislim da je rijec o kopiranju clanaka od drugih svjetckih portala, smo prevedu nesto sto napisu BBC ili neko drugi
Blizu si Ana. Da su bar od BBC-a kopirali, ne bi bila ovako losa vijest. :) bubblews.com/news/1577222
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je l' vam ovo opet fitnea.com? Pa boni ne bili, kod nas je glavna tema i dežurni krivac za sve propuh. Eventualno vlaga. Mi smo hranu apsolvirali davno i zabetonirali navike.
propuh je definitivno naj opasnija bolescuga na balkanu, dok u ostalim djelovima svjeta jos nije otkrivena.
Ja sam zagovornik teze da propuh ne postoji i da je to obično strujanje zraka kojem su ovdašnji stanovnici pripisali nadnaravne moći te da je veoma nesuvisla situacija kada odeš doktoru specijalisti po stručno mišljenje i on ti kaže to te malo napuhalo. ?! :)
gluposti, smeda riza je zdravija i ima manje kalorija od bijele, a najzdravija je divlja riza. Bijela riza donosi samo prazne kalorije. Sto se tice kave, najbolje ju je zamijeniti cajem, ali nije ni njega previse dobro piti jer sadrzi kofein pa moze uzrokovati nesanicu.
I u Indiji jedu bijelu rizu pa mnogi debeli...
Jesteli culi da navodno od graha i kupusa dolazi do nadutosti? Ustvari, grah i kiseli kupus treba iskljucivo jesti na vikendici tako kad pocnete prdit ne smetate sirokim narodnim masama, takodje, konzumiranje krompirushe sa kiselim krastavcima pomaze organizmu da lakse zaspe poslijepodne... ima tih primjera koliko hoces, dosta hrane ja na loshem glasu a ustvari je OK za konzumiranje. Recimo, bamlja je na jako loshem glasu, mdzutim, kad je knzumirate uz 6 dcl hladne sljive nakon 6 sati vam pojacava zelju za sexom, te hebete ko mutavi. Aman klix, daj se uozbiljite sa ovim clancima....
kakav bullshit, procitajte malo o kalorijama koje se kriju u rizi, toliko o zdravlju, sta mislite da kinezi pojedu ciniju rize i rintaju po cijeli dan onako...
...ja naspem po' litre sakea u ladaru i vozam od registracije do registracije...od 0 do 100 3,26 sekundi :)
...euro 6 norma :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
maslac u prirodnom stanju, umjereno je dobar, ostale kopije su bezveze napunjene vjestackim dodacima nidje veze
e da slušam vas šta ne treba jesti crko bi od gladi
Bijela riza je stetna, bar za one ljude koji ne podnose gluten a ni za ostale nije nesto ekstremno dobra..
Moja greska, mislio sam na nesto drugo skroz. Nisam se odavno ovako izvalio, iskreno da priznam :D
Ma naravno, ti si toliko posebna da se ljudi ne mogu nacuditi.
...sve sa mjerom i bit će ok...udaviste sa tim, te štetno je, te korisno je...sreća pa jedem po svom ćefu a ne po "najnovijim saznanjima" koja budu poništena nakon po' godine...
Lako je reću umjereno ali ima nekih namirnica koje te jednostavno tjeraju da tražiš još, evo na primjer peyote ili psilocybe cubensis ili kanabis... :)
Ja jedem puno bijele riže i pijem dosta kafe pa sam opet pretila.... šalim se nisam, ovo ja zbog ana.holuja da mi prestane davati dislike).
je li se smije pitati za godine, barem onako orijentirno.
Haha, smiješ face to face
PRIKAŽI ODGOVORE (7)