Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDI OVO CIM JE CNN OBJAVIO ODMAH MOZEMO BITI SIGURNI DA ZELE PROMOVISATI NESTO DUBLJE U OVO \"ISTRAZIVANJE\", SIGURNO DA JEVREJI STAVE NOVI KEKS NA MARKET... PRESTAO SAM PITI NESCAFE JER JE IZUZETNO NJIHOVO. A OVO JE BUDALA OD COVJEKA JER NEMA POJMA KAKO STAVITI MJERE I GRANICE KOD HRANE!!! ;)
@glupan slazem se sa tobom Nekim dijelom.... Dobro je sto ovaj covjek radi.... Treba unosit sto manje masnoce,i treba trenirat.....Za debele muskarce je najbolje da pocnu bildat....i da jedu kao ovaj covjek gore.....Time bi mrsali,a treniranje bi im pomoglo da gube i Masnocu (Salo),i nebi bili kao Pogača,I malo vise da unose Vitamina,UH i malo Proteina za razvijanje misica........ Kad se sve ovo sabere sto sam ja rekao Time bi izgubio na salu,dobio na misicima i opala bi ti tezina..... Imam ja primjer prijatelja koji je sa 8 godina imao oko 40 kg....buco bio.... Sad ima 16 godina ima lik 55-60 kg....Lik trenirao kosarku....to ga je spasilo....Sretno svima
te grickalice je blagoslovio taj Marokanac ;)
potpisujem
Eh eto otkrio toplu vodu! Da jedes bilo sta smrsaces dokle god unosis manje kalorija nego sto potrosis! Stvar je u tome sto ces kad smrsas biti tzv skinny fat, naizgled vitak a mlitav. NIsta gore nema nego kad se cura izgladnjuje i naglo mrsa a guza i sise mlitave, trese se sva koza kad hoda! FUJ! Bez proteina koji ce ti ocuvati misice od propadanja neces lijepo izgledati i kad smrsas, pa ko voli neka izvoli!