Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekamo ljekare, mikrobiologe i virologe koji su svoje znanje o vakcinama stekli na Facebooku da nam objasne kako vakcine izazivaju autizam i kako su bespotrebne.
Dok nasa Dr. Se bi ja ne kaze da je isplativa, nije ni sigurna..
@ZmajOdBosnae
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako vakcina ima veze sa majmunima onda je idealna za nas Bosance
hajmo sad teoreticari zavjera, flat-eartheri, anti-vaxeri.... napravio sam kokice da pogledam i tu komediju od vasih komentara. nekada sam se pokusavao i raspavljati sa vama, ali u zadnje vrijeme samo kazem pusti budalu, i dobro se nasmijem....
Mirise na dobroo
Znaci vakcina za prehladu protiv korone, al korona nije prehlada...OK razumio sam, ima to negdje nekog smisla samo ne znam da li ima u nasoj realnosti.
@objektivno123 ne vjeruj klixovom google translate prevodu, i prehladu izazivaju virusi, samo je kod nas uvrijezeno da promaha to radi, jedina povezanost promahe i prehlade je ta sto ti isusi sluznice pa imas vecu sansu da se zarazis.
Znam ja jako dobro sta izaziva prehladu, a sta ne. Ti balkanski mitovi me apsolutno ne zanimaju.
Vise of 80% ljudi nema skoro nikakve simptome COVID-a, ali zato od vakcine 70% ima temperaturu i glavobolju. Pa dobro, ovih 0.3% sto bi mogli umrijeti i ostalih 50% koji su se usrali od straha i srce bi im otkazalo da kihnu dva puta zaredom, za njih ce ovo biti super.
Zahvaljujem se svima koji su se molili Bogu da ovaj virus bude pobijeđen. On je uslišao njihove molitve..... ili su to učinili naučnici??!!
T virus, resident evil nas ceka
pocinje cipovanje hahahha
Vakcina ok nemam ništa protiv . Ali ako virus mutira koja joj je svrha ?
@Rabbit Koja je svrha vakcina protiv sezobske gripe kad taj virus mutira godisnje X puta? Na osnovu vakcine za jedan genotip može se napraviti brze i Lakse za drugi
Ti podjes nešto rec na bosanskom kad primiš vakcinu a iz tebe britanski engleski izlazi:)))))))
jaranu Bilu Getzu pitanje ako chita klix danas, denam bogati reci kolko si podmazo onog iz WHO, kolko cesh bit dobar od ove vakcine? Bil-master of viruses
Pa WHO je njegova organizacija hahahah
Neka prima ko voli da prima, meni i ovako fino, ni temerature nit me glava boli
Bravo za top komentar. A ako vakcina dodje ponesite je ja sam prvi dobrovoljac.
treba o ovom pitati Novaka Đokovića, Jelenu Karleušu i Semira Osmanagića
Eto slučajno se napravila u Americi pa nema više ratova po Bliskom istoku sad je ovo novo ispupavanje para iz cijelog svijeta prema fasistima i masonima u Ameriku