Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako riješiti problem rijetke kože?!.
Hajde vise ste naporni samo crne vijesti, evo narode ako ce vam biti lakse mi smo jedna od zemalja u Europi s najmanjom stopom prisutnosti raka, inace puno manje i od Hrvatske i od Srbije. Slobodno googlajte i naci cete, a ovo samo vise sluzi da se svi stresiramo, pa tako i ja sam. Zivite zivot, proce sve.
Uz to treba napomenuti da je ove godine sunceva aktivnost jaca usljed suncevih pjega tako da ovo ljeto ko ne zakaci melanom nece ga nikad ni zakaciti
Ih da sunce samo pravi melanom svi bi seljaci u njivi imali melanom.
seljak postepeno to odradi, a ovi sto odu na more naglo bijeli ko sir naglo...hm