Glavni sastojak u borbi protiv raka
0
Cvekla povećava energiju i smanjuje krvni pritisak
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja je zimska jahnija od cikle, ripe, kupusa, luka i pastrme sa kostima. Zacinit malo sa koprom.....i bozja porcija za dug zivot
@cvele prepolovi kašiku i posveti se dnevno pola sata vježbanju i razgibanju pa će imati učinka. jedi više kuvano a izbaci prženo, oslobodi se stresa(ako je moguće na ovom vremenu) i polako ćeš nadoći makar na prihvatljivu "cifru"
puno jedem cvekle i bijelog luka da mi smanje pritisak ali slabo je to(ne više od 10% ako i toliko).Dok ne popijem tabletu protiv visokog pritiska ništa od tog razvikanog superdjelovanja ovog povrća..
Dobro ba haveru vidjeli smo koliko se žališ kao da su te silovali.
SAMO DA ZNATE LJUDI U NOVOOTVORENOM FIS-U ROVE NA IZLAZU TAKO DA AKO STE SPREMNI NA PONIŽENJE KAO JA DANAS IZVOLITE. UŠAO SAMO DA POGLEDAM KAKO, ŠTA IMA, NISAM NIŠTA KUPIO I PONIŽENJE OD PAPAKA ! MORAO SAM OVO NAPISATI I PISAĆU SVUGDJE, JER BEZVEZE NEKOGA ROVINJATI JE PRAVI PAPANLUK !