Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mene to pogadja svaki put kad mi plata kasni
Meni treba pomoc. Cupam kosu. Ne mogu da prestanem. Koliko kosta lecenje, da li neko zna?
placebo efektivna re-akcija;\') cula zenska da s pametne glave kosa opada ili da buja kao iz gluposti
@ frljo komentar dana, kopiracu ga na pc :-) Ja sam inace opredjeljen, uvjeren i orijentisan ka hroničnom nedostatku novca ...
@frljo haha svaka cast za komentar!!
Upravo. Ne znam kako im to nije palo na pamet. Možda neće da je ošišaju jer bi čupala druge? :))
aaaa zato Tihic nema kose :)
u sexu je lijek
frljo... Tvoje je samo jedno od tumacenja... Sami smo odgovorni i sami prizivamo sve. Respect teoriji ali je to samo jedna od njih. Kada se naucno potkrijepi bice potpuna. Zasad se samo nagovjestava i jos je u domenu pseudonauke.
Eh ovaj FTW pravo smijesan komentar, hahaha svaka cast!
ovo bi moglo postat cool.sve krece iz londona
ma ovu samo par puta treba na ćelavo ošišati
@budalo :D da se tebi islam nije poceo svidjati ti malo, malo pa na ISLAM :)))))
Nije to nikakav poremecaj. To je klasican primjer uvjerenja i opredjeljenja za cupanje kose, tacnije orijentacija ka cupanju. Kao sto imamo opredjeljenost, uvjerenje i orijentaciiju prema istom spolu. Psiholozi su dosli do naucnog otkrica da ne postoje poremecaji i bolesti. Postoje samo uvjerenja, opredjeljenja i orijentacije... Kad si gripozan, ti nisi bolestan, vec si tog uvjerenja, opredjeljenja ka organizmu i njegovim slabostima, pa nesvjesno kazes da si orijentisan ka prehladi ili gripi. Kapitalizam ne poznaje bolesti i poremecaje.
TO JE ZBOG ISLAMA :D