Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da su, uz izuzetak Švice, najzdravije države koje su velikim dijelom uz more ili su ostrvske države.
Da nema vlaskih djikana u nasoj Bosnici mi bi bili ubjedljivo najzdravija nacija. Ovako vucemo gamad sa sobom pa smo tu gdje jesmo.😁
E baš zanimljivo obzirom da je španija u evropskom vrhu i prema broju pušača zajedno sa balkanom. Kako bi ovi iz who i proi to objasnili???
Koja od nacija u BiH je nazdravija? Kako ste nas doveli do apsurda bagro SDAovska. Nekad su u BiH bila tri naroda, a onda je za jedan dodikov osmijeh mali Izmetbegovicev smrad srbo Bakir u popisnim listicima narod zamijenio nacijom. pljuc.
Nek dodju svi kod nas da se nadišu zdravog zraka
da izostave parametar "pristup vodi" pitanje je gdje bi smo mi bili
Srbijancima ovi Albanci ćir prouzrokovali.
Jest tesko bit ispred Srbije u bilo cemu... Beograd najzagadjeniji grad, imaju najmanje plate u regijonu, Ameri ih isprasili uranijumom, bolesni u glavu. Jedino zene su im dobre.
Cuj najzagadjeniji, u Sarajevu ne vidis prst pred rukom
Uzmite vi statistiku koliko ljudi idu doktoru
hahahaha sad će sve zasluge da pokupi poštovana gospođa Sebija 😂😂😂😂
generalna direktorica 💩😁
Mi nemamo kad bit bolesni, s nogu u grob...
BH nacije su iz reda ostalih - a oni su najzdraviji i najnormalniji. Srbi Hrvati i Bošnjaci su nenormalni, neprirodni BH podneblju. Napomena odmah. Bošnjak je autohtoni BH čovjek koji je izumrla vrsta. Današnji turbo folk bošnjaci su nespojivi sa kulturom Bošnjanina kakvog poznaje povjest. Turbofolkaši iz reda Bošnjaka su narod sveli na folklor i kojekakve muzeje dok po stilu života ne razlikuju se od drugih.
kic nalupo si svašta i začinio kulturom :D
S obzirom na kolicinu braveceg loja i skroba iz pite jos ste i na dobrom mjestu
SejdoBrabonjak misliš da je krmetina rješenje! eee samo da znaš ono što nemaš pojma!:)
Svinjska masnoca je lakse razgradiva od bravece, naucno dokazano. Dosta je vidjeti kako se janje bijeli kad se ohladi, a prase ne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SMRDONJE U SVEMU VAZDA ZADNJI U EVROPI
većeras u sarajevo dolaze vlahinje da zarade i da se provedu s arapima kod hotela bosna i s begovima sarajevskim...biće keksa i puni cekeri da nahrane serbsku nejač na okolnim brdima. pitaš li se ko ti seku gotivi? misis da radi kod nas u knjizari a ima jos paaara...pitas li se kako? pa žensko hoće gdje se ima neće gdje je penzija 185 km.
@VenaCavaSuperior Istina ziva.Takoreci hranimo vas nasim cunama. :D