Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast! medjutim dugotrajno resenje je 1000km kazne za onog ko baci opusak ili bilo sta U DRINU ili PORED DRINE, ili bilo GDE. 10% nagrade onom ko dojavi, snimi ili uslika tj, ima dokaz. vidjecete promjene!
@esubhanala jer covek je polumajmun. pogotovo kod nas. mismo 75% majmuni. samo strah i kazna moze delovat na majmunov majmunski mozak.
Sve pohvale za ljubitelje svoga grada!
Kakve je koristi kada ce im Drina nanijeti Focansko smece
Obale Rijeke Bosne dužinom M17 izgledaju kao iz nekog lošeg filma naučne fantastike.Apokaliptično.Tužno.Ona plastika na tone visi po granama uz obalu prosto srce da ti pukne.Plastične kese treba zakonom zabraniti.
Lijepo naše šeher Goražde! 😍❤️