Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako nekako i nas El Bake... samo sto on ujutro popije 3 "zivih" jaja, casicu rakije da mu proradi stomak i onda ide za nafakom, dize nasu Bosnu na noge... bit ce ovo Svicarska :P
@BiHer U velikima je spas: Kardzic, Milosevic, Vucic, Dodik... Nisi ti kriv sto si glup i sto sjedas za tastaturu i pises svoje umotvorine, ali to adminu Klixa ne mogu oprostiti.
avangard ovdje si jos zaboravio amanet mu babin da ce mo svi jesti ZLATNIM KASIKAMA😂
Nema licnog napretka dok se covjek ne pocne bavit svojim zivotom, a ne tudjim
svako veče momak noviii, kuda tvoja lađa poviii
Odgledajte Putin interviews sto je radio Oliver Stone, Putin licno kaze da se budi u 7:30 ujutru, tako da ovaj tekst moze samo da odvede na krivu stranu, covjek spava dnevno 7 sati, i poslije teretane ide na plivanje, ali ono ne traje 2 sata. Ovi lazovi od novinara uvijek iskrive sliku. Uz to voli da igra hokej, dzudo itd... covjek ne bi nikad stigao da postigne to sve kao on da ne ustane rano.
MA URINIRAM GA GALANTNO
E ne kakinjajte sa senzacijama tog tipa, sanse da neko zna rutinu protokola Putina u svakodnevnom zivotu su ravne nuli....informacije tog tipa (bez obzira o koliko se naizgled obicnim glupostima radilo) su nedodirljive za te nazovi "istrazivace, uvezivace i sl."....eto, ovaj godinama istrazuje da bi na kraju ustanovio kojim danima Putin jede čimbur sa pavlakom 12% mm.
trebalo bi bih da udje u sastav ruske federacije
Koji je to bio ritam spavati do podne pa onda popodne fitnes a tek ici na posao iza vecere.
Night hawk
Najveca stvar koju je on uradio je da je pomirio i ujedinio narod. Jedinstvena Rusija mu se i stranka zove. Svaku istoriju i svaku zrtvu postuju. To je na Balkanu nemoguce. Ima tu jos dosta posla, ali ako je sve ovo za 15god uradjeno, sta ce biti za 50? .., pita se Ujka Sem.
wgaf?
a Trump je samo ptica kljuca od jutra do noci.
...još kad bi mene bilo briga....mogla bi biti i neka vijest.....'vako.....pfffff
Ujutro voli biti sama, a prema informacijama do kojih je Judah ... Sama ?
PUTINE MRTVE TI JEEEBBEEEMMMM PROKLET DA SI I TI I SVA TVOJA POKOLJENJA.
Vlad je bog!!!! druze vladimirovicu voli te hrvatska samo ne ove ovde hdz ustase ali doce i njijovo neboj se ko 45-te
AKo se vaku satnicu i Bakir nema , ne znam objasniti zašto ga nikad nema pred narodom. 2014 mu je nardo čak došao pod prozore mjesec dana a on ni da proviri MJESEC DANA ! Iiiii ? I narod se nakom mjesec dana razišao kakva ba borba protiv korupcije, OVO JE NAŠ ČOVJEK ČVRSTA RUKA ĆE zavesti red i zapsoliti obećanih 100 000 ! Problem je samo što je to bila SEBIJINA ruka, a ona dijeli samo masovno otkaze a ne zapošljava. PUŠITE GA BALIJCE. Ako je bilo malo 2018 za SEBIJU !