Rasprava na Twitteru
2

Žene otkrile najgluplje stvari koje su im muškarci rekli o seksu i menstruaciji

E.S.
(Ilustracija: Shutterstock)
(Ilustracija: Shutterstock)
Znaju li muškarci kako funkcionira menstruacija i ženski reproduktivni organi? Sudeći prema raspravi koja se odvijala na Twitteru, a u kojoj su učestvovale brojne pripadnice nježnijeg spola, čini se da brojni muškarci to ne mogu shvatiti.

Barem se tako čini sudeći prema komentarima na Twitteru, gdje su žene napisale najsmješnije i najšokantnije muške komentare na funkcije ženskoga tijela.

Jedna je korisnica Twittera napisala objavu u kojoj je druge zamolila da joj pošalju "najgluplje" stvari koje su im muškarci rekli o njihovoj menstruaciji, o seksu i ženskoj reprodukciji.

Njenu objavu lajkalo je više od 20 hiljada ljudi.

"Rekla sam svom bivšem da trebam tampon, a on me pitao mogu li izdržati do kuće", samo je jedan od komentara na Twitteru.

Mnogi muškarci priznali su da ne znaju kako uopće funkcionira menstruacija.

Dok su jedni odgovori muškaraca smiješni, drugi su šokantni.

"Muškarac u tridesetim godinama me nedavno pitao zašto kad imamo menstruaciju iz našeg tijela mora izlaziti krv. Doslovno nije imao pojma šta je to menstruacija", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Vratila sam se sa sedmičnog putovanja s prijateljicama, a moj me tadašnji dečko optužio da ga varam. Kad sam ga pitala zašto to misli rekao je da je vidio da pakiram svoje antibejbi pilule u neseser i pitao me zašto ih trebam ako na putu ne planiram spavati s nekim. Bila sam šokirana", dodala je druga.