Iskoristite akciju
45

Na maturu sa stilom uz Dresscode: Sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Na maturu sa stilom uz Dresscoda
Na maturu sa stilom uz Dresscoda
Dresscode, vodeći bosanskohercegovači brend visokog stila i elegancije, s ponosom objavljuje početak dugo očekivane ponude maturskih odijela. Sada je pravo vrijeme da pronađete savršenu modnu kombinaciju za maturu uz aktuelno sniženje do 30% na nesniženu kolekciju.

U Dresscode prodavnicama širom Bosne i Hercegovine, sve ljubitelje mode očekuje izvanredan izbor odijela izrađenih od najkvalitetnijih materijala poput vune, lana i viskoze.

Paleta boja obuhvata sve, od klasičnih nijansi poput crne, sive i bež, do modernih trendovskih tonova iz plave palete, uključujući kraljevsku i teget, kao i nekonvencionalnih boja poput žute, roze, pastelno zelene i bordo, idealnih za one smjelije i modno osviještene.

Kroz širok raspon krojeva, od regularnog do slim fit, sa dvorednim ili jednorednim kopčanjem, svaki mladić će pronaći odijelo koje mu savršeno pristaje i ističe njegovu osobnost. Dresscode nudi jedinstvenu opciju izrade custom-made odijela, gdje se materijali i krojevi prilagođavaju po želji i mjeri, omogućavajući mladićima da stvore savršen komad za svoju posebnu noć.

Ponuda također uključuje različite varijante smokinga, uključujući regularne, slim fit i trodijelne sa satenskim reverima, savršene za svečane prilike.

Na maturu sa stilom uz Dresscoda
Na maturu sa stilom uz Dresscoda

No, to nije sve. Dresscode nudi i najraznovrsniju ponudu košulja, dodataka poput manžetni, kravata, mašni, kao i obuće od najfinije kože. Ne treba zaboraviti ni "must-have" Dresscode patike, koje su već neko vrijeme omiljeni izbor među mladima.

Dresscode je brend svjetskog glasa, poznat po inspiraciji koju crpi iz samosvjesnih i entuzijastičnih žena i muškaraca koji vole izražavati svoj stil. Jedinstveni stil koji Dresscode njeguje sve je prepoznatljiviji među štovateljima dobrog stila, a prodavnice se mogu pronaći na različitim lokacijama širom Bosne i Hercegovine:

  • Sarajevo: ARIA Mall, Bingo City Center i Međunarodni aerodrom
  • Tuzla: Bingo City Center
  • Tešanj: Mega Mall
  • Bugojno: Outlet prodavnica

Za sve one koji traže savršeno odijelo za svoju maturu, Dresscode je konačna destinacija. Dodatne informacije potražite na web stranici brenda ili njihovim društvenim mrežama.

Dress to Impress.